Spring til indhold

 

Om os

Under Valnøddetræet Bed & Breakfast ligger omkranset af marker, knap 10 minutter fra Ballen Færgehavn. En stor gammel have med egen skovsø og gamle træer, omkranser den gamle herregård Sannholm, opført i 1854. Fra den store gårdsplads er der udsigt til havet, man kan cykle til stranden på få minutter, og vi er blot tre kilometer fra en af Danmarks smukkeste golfbaner.

Midt i haven står det store smukke valnøddetræ, som hvert år giver kilovis af valnødder, og om morgenen er det muligt at se et af de mange rådyr, som har helle i haven og mellem de gamle træer. Der er tre dobbeltværelser og et enkeltværelse, som deles om et stort badeværelse, samt et fællesrum hvor morgenmaden serveres. I haven er der adskillige små kroge hvor man kan nyde stilheden, solstole og en bålplads med udsigt over søen, og på gårdspladsen kan man tage et spil petang eller nyde morgensolen.

I stuehuset bor Christian, der er forfatter, og som efter at have boet hele sit liv København besluttede sig for at flytte til Samsø, for at skrive og drive Bed & Breakfast. Samt Stefanie, som bor halvt på Samsø og halvt i Køln i Tyskland.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Christian & Stefanie